Ola, como estadess???
Estamos moi de acordo con vos no importante que é para vos e para nos cociñar, unha porque sentímonos máis útiles e outra porque logo comemos o que cociñamos e case sempre está moi bo...jjj
Na nosa Residencia, en DomusVi Lugo, que así se chama, facemos un taller o mes de cociña...e facemos un pouco de todo...unhos días salado e outros doce.
O mes antes de que aparecera este covid,fixemos unhos faragullos e si queredes deixovos a receta:
Para duas personas:
-1 ovo
-100g fariña
-125 g leite
-unha pizquiña de sal
-aceite de oliva
Batides o ovo co leite e o sal
e ideslle botando a fariña hasta conseguir unha pasta semilíquida algo máis gorda ca das filloas
Nunha sarten poñedes un pouco de aceite e cando esté quente botades o compango e idelo desfacendo cunha culler e cunha espumaderea
Ides desfacendo a masa según se vai tostando hasta que quede en troziños pequenos
Podese acompañar con pedaciños de liscos fritidos, con mel, ou con chorizo...dependo do paladar...jjj
Bo proveito amiguiñ@s
Estamos moi de acordo con vos no importante que é para vos e para nos cociñar, unha porque sentímonos máis útiles e outra porque logo comemos o que cociñamos e case sempre está moi bo...jjj
Na nosa Residencia, en DomusVi Lugo, que así se chama, facemos un taller o mes de cociña...e facemos un pouco de todo...unhos días salado e outros doce.
O mes antes de que aparecera este covid,fixemos unhos faragullos e si queredes deixovos a receta:
Para duas personas:
-1 ovo
-100g fariña
-125 g leite
-unha pizquiña de sal
-aceite de oliva
Batides o ovo co leite e o sal
e ideslle botando a fariña hasta conseguir unha pasta semilíquida algo máis gorda ca das filloas
Nunha sarten poñedes un pouco de aceite e cando esté quente botades o compango e idelo desfacendo cunha culler e cunha espumaderea
Ides desfacendo a masa según se vai tostando hasta que quede en troziños pequenos
Podese acompañar con pedaciños de liscos fritidos, con mel, ou con chorizo...dependo do paladar...jjj
Bo proveito amiguiñ@s
😋😋😋😋😋😋😋! Que ricos eses faragullos!!
ResponderEliminarOh! moitas gracias! imos probar a facelos! Xa vos contaremos que tal! biquiños a todos por ahí!
ResponderEliminar